Annons:
Etikettkallblod-ifokus-tävlingar
Läst 5116 ggr
Daisymink
4/4/12, 8:56 PM

Månadens kallblod - Mars

Vinnaren av Mars tävling blev Sobeljsa med sitt kallblod Joggpojken.

Grattis till vinsten!

Kan du berätta lite om dig själv och hur du hamnade med Joggpojken?

Jag heter Evelina och är född 95. Är uppväxt med alla möjliga djur och hållit på med hästar i stort sett hela mitt liv. Året 2006 fick jag min licens för att köra ponnytrav och gjort det sedan dess. Förra året tog jag montélicens på storhäst så ska väl börja tävla i år om jag får någon häst att rida och har även ridit på ridskola när jag var mindre.

Men det var i början av 2008 som jag och min mamma kom på att vi ville ha en ridhäst som både hon och jag kunde rida. Främst hon då så vi kunde fara ut och rida tillsammans. Både jag och hon har Kallblodstravaren som favorit ras då vi tycker dom är väldigt fina och härliga. Så vi kollade ju mest efter en kallblodstravare och hittade "Joggis". Så vi skrev till ägaren så efter ett tag stod han i stallet.

Fast det tog ju inte länge för än jag helt hade tagit över våran ridhäst. Hade till planer redan då att börja rida dressyr och hoppning med honom. Men vi kom egentligen ingenstans så han har mest gått som skogsmulle till förra året då vi började rida lektioner och komma igång. Men då kom vi lite ur spår igen då han debutstartade i ett montélopp efter att ha varit borta från travbanan i ca 4år. Men hans ben håller inte för trav så han fick komma tillbaka till att "bara" vara ridhäst. Men då blev han ordentligt förkyld på hösten och sen flyttade vi till en egen gård där vi inte har någon ridplan, så vi har kommit lite efter igen. Men i år har jag till mål att komma igång på riktigt med ridningen. Så vi förhoppningsvis nån gång framöver kan ställa upp i någon klubbtävling.

// Vanessa 

Annons:
ostsiv
4/9/12, 4:29 PM
#1

GRATTIS Evelina o Joggpojken !

Jättefin bild !

Önskar "Joggis" uppfödare fam.Öst Glad

sobeljsa
4/10/12, 7:43 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Jag och Joggis tackar så mycket! :)

Lillmulan
4/10/12, 9:06 PM
#3

Å så fin han är :D Det är något särskilt med svartingar med bläs! Inte alls partisk ;)

// Caroline sajtvärd för kallblod.ifokus.se

sobeljsa
4/17/12, 3:17 PM
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#4

#3 Tackar, kan inte annat än hålla med! : )

Upp till toppen
Annons: