Kallblod ifokus tävlingar

Månadens kallblod - Mars

2012-04-04 20:56 #0 av: Daisymink

Vinnaren av Mars tävling blev Sobeljsa med sitt kallblod Joggpojken.

Grattis till vinsten!

Kan du berätta lite om dig själv och hur du hamnade med Joggpojken?

Jag heter Evelina och är född 95. Är uppväxt med alla möjliga djur och hållit på med hästar i stort sett hela mitt liv. Året 2006 fick jag min licens för att köra ponnytrav och gjort det sedan dess. Förra året tog jag montélicens på storhäst så ska väl börja tävla i år om jag får någon häst att rida och har även ridit på ridskola när jag var mindre.

Men det var i början av 2008 som jag och min mamma kom på att vi ville ha en ridhäst som både hon och jag kunde rida. Främst hon då så vi kunde fara ut och rida tillsammans. Både jag och hon har Kallblodstravaren som favorit ras då vi tycker dom är väldigt fina och härliga. Så vi kollade ju mest efter en kallblodstravare och hittade "Joggis". Så vi skrev till ägaren så efter ett tag stod han i stallet.

Fast det tog ju inte länge för än jag helt hade tagit över våran ridhäst. Hade till planer redan då att börja rida dressyr och hoppning med honom. Men vi kom egentligen ingenstans så han har mest gått som skogsmulle till förra året då vi började rida lektioner och komma igång. Men då kom vi lite ur spår igen då han debutstartade i ett montélopp efter att ha varit borta från travbanan i ca 4år. Men hans ben håller inte för trav så han fick komma tillbaka till att "bara" vara ridhäst. Men då blev han ordentligt förkyld på hösten och sen flyttade vi till en egen gård där vi inte har någon ridplan, så vi har kommit lite efter igen. Men i år har jag till mål att komma igång på riktigt med ridningen. Så vi förhoppningsvis nån gång framöver kan ställa upp i någon klubbtävling.

// Vanessa 

Anmäl
2012-04-09 16:29 #1 av: ostsiv

GRATTIS Evelina o Joggpojken !

Jättefin bild !

Önskar "Joggis" uppfödare fam.Öst Glad

Anmäl
2012-04-10 19:43 #2 av: sobeljsa

Jag och Joggis tackar så mycket! :)

Anmäl
2012-04-10 21:06 #3 av: Lillmulan

Å så fin han är :D Det är något särskilt med svartingar med bläs! Inte alls partisk ;)

// Caroline sajtvärd för kallblod.ifokus.se

Anmäl
2012-04-17 15:17 #4 av: sobeljsa

#3 Tackar, kan inte annat än hålla med! : )

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.